Wie zijn wij 

Toine en Catherine
De zorggemeenschap vind zijn plek op het erf van de Heesemanshoeve. Dit familie erf wordt bewoond door Toine en Catherine en ten dienste gesteld voor (tijdelijk) verblijf en dagbesteding. 

Naast zorg en verblijf is de Heesemanshoeve voor veel mensen een begrip in Boxtel, omdat zij hier hun eerste schoolkamp hebben ervaren. Al ruim 40 jaar ontvangt de Heesemanshoeve gasten op hun erf om mensen het buitenleven te laten ervaren. 

 


Onze visie, iedereen heeft een talent

De zorggemeenschap wordt mee vormgegeven door professionele ondersteuning van Coöperatie Wunderbar. Zij borgt samen met Toine & Catherine en de zorgaanbieder dat er een veilige groep gerealiseerd wordt, waarin er voldoende ruimte is voor ieders talent. Het overkomen van een trauma of ziekte vraagt veel aanpassing van iedereen, maar daagt je ook uit om in te zetten op mogelijkheden die er nog zijn. Zaken waar je blij van wordt, of iets van leert. Als mens, functionerend in een groep, kun je hier groeien, ontspannen, vreselijk lachen en ontdekken wat bij je past. Doe mee!

 

 

  • De boerderij
  • Knotwilg veld

 

 

 

 

 

 

 

 

E-mailen
Info