Zorggemeenschap Heesemanshoeve
Dagbesteding en tijdelijk verblijf in Boxtel

Welkom bij Zorggemeenschap Heesemanshoeve

Woonzorggemeenschap de Heesemanshoeve biedt dagbesteding en tijdelijk verblijf in Boxtel. Bij onze woonzorggemeenschap realiseren we dagbesteding waarbij maatwerk centraal staat. Ook is er mogelijkheid om kort of langdurig te logeren op ons erf. Hiervoor hebben wij twee aangepaste zorgstudio’s beschikbaar. Op indicatie bieden wij individuele fysiotherapie, creatieve therapie en coaching. 


Ook bieden wij arbeidsmatige plekken op de kampeerboerderij en dagbesteding voor mensen vanaf 12 jaar met een licht tot matige verstandelijke beperking. Voor meer informatie over ons gehele zorgaanbod kunt u rondkijken op onze website of contact met ons opnemen.


Onze woonzorggemeenschap bevindt zich op het erf van de Heesemanshoeve tussen Boxtel en Oisterwijk. Dit familie-erf wordt bewoond door echtpaar Toine en Catherine en maakt al jarenlang deel uit van deze familie. Door onze persoonlijke ervaring met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) bundelen wij deze kracht en kennis door ons in te zetten voor zorg op lokaal niveau. Hierbij hebben wij een deel van de Heesemanshoeve ten dienste gesteld voor dagbesteding, tijdelijk verblijf en arbeidsmatige plekken voor een diverse doelgroep. 


Namens het team van de Heesemanshoeve heten wij u van harte welkom! 


 


  

E-mailen
Bellen
Instagram