Zorggemeenschap Heesemanshoeve
Dagbesteding en tijdelijk verblijf in Boxtel

Welkom bij Zorggemeenschap Heesemanshoeve

Bij woonzorggemeenschap de Heesemanshoeve realiseren we op een laagdrempelige manier dagbesteding met ondersteuning die passend is. Naast het bieden van dagbesteding kunnen er ook mensen kort of landurig logeren op onze boerderij. Hiervoor hebben wij twee aangepaste zorgstudio's beschikbaar. Op indicatie bieden wij individuele fysiotherapie, creatieve therapie en coaching.

Ook hebben we enkele plaatsen arbeidsmatige dagbesteding waarbij gewerkt wordt in de kampeerboerderij. Deze arbeidsplaatsen zijn bedoeld voor mensen met een verstandelijke beperking. 


Onze woonzorggemeenschap bevindt zich op het erf van de Heesemanshoeve tussen Boxtel en Oisterwijk. Dit familie-erf wordt bewoond door echtpaar Toine en Catherine en maakt al jarenlang deel uit van deze familie. Door onze persoonlijke ervaring met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) bundelen wij deze kracht en kennis door ons in te zetten voor zorg op lokaal niveau. Hierbij hebben wij een deel van de Heesemanshoeve ten dienste gesteld voor dagbesteding en tijdelijk verblijf. 


Namens het team van de Heesemanshoeve heten wij u van harte welkom! 


 


  

E-mailen
Bellen
Instagram